Villkor för tjänsten


Start

Nedan kan du läsa om de villkor som gäller för tjänsten.


Allmänna villkor

bokas.se är en tjänst för att kunna skapa objekt som du vill göra bokningsbara. I tjänsten kan man lägga till flera objekt och lägga ut information om dessa, som sedan presenteras på en presentationssida. Presentationssidan kan innehålla information om ditt objekt, såsom text och bilder. Man kan även visa tillgänglighet i kalender och låta slutanvändare skapa reservationer.

bokas.se tar inte ansvar om sidan går ner eller att någon av tjänsterna tillfälligt är ur funktion. bokas.se kan inte hållas skadeståndsskyldiga av eventuella förluster på grund av tjänstens funktioner ej är tillgänliga eller har problem.

bokas.se kommer givetvis göra allt för att hålla tjänsten och dess funktioner igång och förhindra dataintrång.

Om bokas.se under en längre tid skulle vara otillgänglig kan du som kund avsluta ditt konto och få ersättning för det du betalat för tjänsten från och med det datum när det meddelas. Om du väljer att avsluta ditt konto utan anledning kommer inte eventuella avgifter betalas tillbaka för tjänsten.

Om bokas.se ser indikationer på att tjänsten missbrukas eller används på ett felaktigt eller olagligt sätt kan kontot stängas av med omedelbar verkan och en anmälan till berörda myndigheter kan komma att göras.


Acceptans

Genom att använda och besöka sidan godkänner du ovanstående villkor. Villkoren kan komma att uppdateras utan förvarning.